Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om een persoonlijke tint te geven aan de grafkist?

Dat is zeker mogelijk. Zo zijn er mogelijkheden om de grafkist (deels) te beschilderen of een tekst in de kist te graveren.

Hoe kan ik de grafkist betalen?

U kunt met iDEAL betalen en middels een overschrijving.

De prijzen van de grafkisten zijn erg laag, hoe kan dat?

Allereerst worden de grafkisten online verkocht. Wij hebben geen fysieke winkel. Hierdoor hebben wij geen kosten voor een winkel en personeel die hier zou moeten staan. Verder willen wij scherpe prijzen aanbieden voor de grafkisten in ons assortiment. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Wij willen in zo’n situatie voor u klaar staan. Dat betekent voor ons allereerst een hele mooie uitvaartkist leveren van uitstekende kwaliteit. WIj willen service geven tot in de puntjes. En bovenal wij willen dit leveren voor een eerlijke prijs.

Hoe wordt de uitvaartkist bezorgd?

De kist kan worden opgehaald, dit is echter over het algemeen erg onpraktisch. De kist is immers groot en daarbij is er vaak geen tijd om de grafkist te halen. Bij grafkist-online bezorgen wij u grafkist dan ook gratis. De uitvaartkist zal binnen 24 uur geleverd worden door ons. Dit zal met hoogst mogelijke zorgvuldigheid gedaan worden.

En als ik nog meer vragen heb?

Als u nog andere vragen heeft, dan kunt u ons altijd bellen. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.  Wij stellen alles in werking om aan uw wensen te voldoen en u wat betreft de grafkist te ontzorgen. U heeft immers genoeg zorgen aan u hoofd.