Over grafkist-online.nl

Wie zijn wij?

Grafkist-online is een bedrijf bestaande uit 3 mensen. Het idee om een grafkisten te verkopen is ontstaan na een uitvaart van een dierbare van ons. Het viel ons op dat de grafkisten erg duur waren, terwijl de grafkist zelf weinig bijzonderheden had. Daarbij vonden wij dat de grafkist nog mooier kon. Wij hebben daarom ons best gedaan, om betere, mooiere en goedkope grafkisten te maken.

Visie grafkist-online.nl

De uitvaartkisten die wij maken zijn van ecologisch hout gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de natuur zo veel mogelijk wordt ontzien. Hout mag gekapt worden, maar daar moet dan wel nieuw bomen voor geplant worden. Verder is onze visie, mooi en waardig kan ook goedkoop. Grafkist-online maakt dan ook grafkisten voor een eerlijke prijs. Bij een waardige uitvaart past een grafkist die gemaakt is met respect.

Meer informatie?

WIlt u meer informatie over grafkisten? Of heeft u inhoudelijke vragen over de website? In beide gevallen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij willen u erop wijzen dat deze website op dit moment in aanbouw is. Wij willen pas beginnen als wij alles in de puntjes geregeld hebben. Tot die tijd verwijs ik u naar mijn collega’s op het internet.

Formulier