Assortiment grafkisten

U vindt op deze pagina het assortiment van onze grafkisten. De kisten die u ziet zijn met de grootste zorg samengesteld. Elke kist heeft weer zijn eigen kenmerken en materialen. Zo zijn sommige grafkisten erg sober, andere uitvaartkisten zijn juist meer opvallend. Voor elke kist kan er een persoonlijke touch worden gezorgd. Wil uw bijvoorbeeld een mooie spreuk in de kist gegraveerd hebben, dan is dit mogelijk. Verder zijn er mogelijkheden om de kleuren aan te passen op de kist. Houd er wel rekening mee dat door deze aanpassingen de levertijd van 24 uur kan passeren. Uiteraard stellen wij u daarvan meteen op de hoogte als wij weten welke aanpassingen u precies wilt hebben. controleer ook altijd of er een uitvaartverzekering is afgesloten. In dat geval betaald de verzekeraar vaak de kosten voor de een grafkist.

Houten grafkist

Wij maken met name houten grafkisten. De houten grafkisten zijn over het algemeen van eikenhout gemaakt. Door houten grafkisten zijn met lakverf bewerkt om een mooieglans te geven aan de kist. De houten uitvaartkisten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben we zeer donkeren houten grafkisten, maar ook juist in een lichtere kleuren.

Goedkope grafkist

Doordat wij geen fysieke winkel hebben kan grafkist-online de prijzen laag houden en goedkope grafkisten aanbieden. Een goedkope grafkist wil niet zeggen dat die van mindere kwaliteit is. Sterker nog, onze uitvaartkisten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn met aandacht gemaakt door onze medewerkers. We gebruiken sterk en ecologisch hout in de grafkisten. Goedkope uitvaartkisten, van de beste kwaliteit vindt u bij grafkist-online .

Afmetingen Grafkist

De afmetingen van elke grafkist staat bij elke grafkist afzonderlijk vermeld. Doorgaans is de lengte van de uitvaartkist 1,95cm. We hebben echter een aantal grafkisten waarbij de lengte groter is. Ook voor de breedte zijn er mogelijkheden. De standaardmaat is 55cm, er zijn echter een aantal modellen beschikbaar die breder zijn. Ook hebben we grafkisten voor kinderen, deze zijn qua lengte korter dan de standaardmaat. Ook de breedte van de grafkist is smaller. De specifieke maten staan vermeld in de webshop.